Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predizborna kampanja

Jarnjak: Što više Zoran Milanović priča u javnosti, to bolje za nas

\'11.02.2011. Markov trg , Zagreb -  Redovita sjednica sabora, glasovanje o zakonskim prijedlozima, Ivan Jarnjak Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Patrik Macek/Pixsell
24.08.2011.
u 13:56

Potpredsjednik HDZ-a osvrnuo se na istupe oporbenih čelnika u javnosti.

– Izjava Radimira Čačića da je zločin pripajanje treće izborne jedinice gradu Zagrebu i formiranje nove statističke regije najobičnija je glupost. Europska unija odredila je kriterije kod formiranja statističkih regija, a jedan od njih je da regija ne smije imati manje od 800 tisuća stanovnika. No, da je Čačić pratio pregovore s Unijom, znao bi da je Vlada ostavila prostor da se regije revidiraju nakon popisa stanovnika. Vlada radi sve da treća izborna jedinica ne bi ostala zakinuta. Umjesto da obmanjuje javnost, Čačić bi trebao inzistirati da njegovi stranački kolege počnu raditi na razvojnim projektima. Uzalud im zasebna regija ako neće imati čime privući novac iz fondova – rekao je u Varaždinu potpredsjednik HDZ-a i potpredsjednik Sabora Ivan Jarnjak.

Osvrnuo se i na istupe oporbenih čelnika u javnosti.

– Što više Zoran Milanović priča u javnosti i što se više Kukuriku koalicija časti po gostionicama, to bolje za nas. To pokazuju i rezultati posljednjih anketa.

Komentara 73

Avatar wratnik
wratnik
19:43 24.08.2011.

-herold-! nemoj vridjati Pinokija molite...

MI
miso
16:10 24.08.2011.

Ima li vladajuća stranka Kokoda koalicije ikoga osim spasiteljice, princeze i kraljice? Posebno ekonomista, da nam objasni kako smo odjednom došli u krizu nakon 20 godina uspješnog razvoja.

AL
alapača
14:58 24.08.2011.

kad će Jarnjak u Remetinec?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije