Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMJETNA INTELIGENCIJA

Jandroković reagirao na ulogu prodavača ribe: 'Malo sam se zamislio...'

Radovi Filipa Filkovića: Kad poznati promijene karijeru
Foto: Filip Filković Philatz
1/5
13.06.2023.
u 12:56

Umjetnik Filip Filković Philatz na svom Instagram profilu objavio je niz fotografija koje je kreirao umjetnom inteligencijom, a Gordan Jandroković u njegovoj je kreaciji postao prodavač ribe

Fotografije poznatih hrvatskih osoba u sasvim drugačijim ulogama mnoge su oduševile, a među njima i predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića koji se i sam "našao" u novoj karijeri. Naime, umjetnik Filip Filković Philatz na svom Instagram profilu objavio je niz fotografija koje je kreirao umjetnom inteligencijom, a Gordan Jandroković u njegovoj je kreaciji postao prodavač ribe.

"Ovako me vidi AI kao prodavača ribe. Hvala Filip Filković Philatz na drugačijem viđenju samoga sebe. Malo sam se zamislio...", poručio je Jandroković.

Podsjetimo, osim Gordana Jandrokovića, u nove uloge smještene su još brojne osobe. Tako je Zoran Milanović postao vozač ZET autobusa, Andrej Plenković glazbenik koji pjeva obrade, Goran Bare saborski zastupnik, Vladimir Šeks konobar, Tomislav Tomašević mađioničar, Kolinda Grabar-Kitarović ulična zabavljačica, Zdravko Mamić čistač ulica, Severina Vučković prodavačica, Maja Šuput časna sestra, Toni Cetinski vozač Ubera i Bolta, a Ivan Pernar beskućnik.

>> GALERIJA Radovi Filipa Filkovića: Kad poznati promijene karijeru

Radovi Filipa Filkovića: Kad poznati promijene karijeru
1/12

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije