Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O napadu ispred Vlade

Jandroković oštro osudio napad na policajca

Zagreb: Gordan Jandroković dao izjavu nakon sjednice Predsjedništva Sabora
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
14.10.2020.
u 10:27

Predsjednik Sabora je u ime Sabora i svoje osobno oštro osudio napad u ponedjeljak ispred zgrade Vlade i govor mržnje i nesnošljivosti koji se pojavio na društvenim mrežama te svaki oblik nasilja u društvu.

Iskazujem potporu ranjenom policajcu i njegovoj obitelji te mu želim brz oporavak, rekao je Jandroković koji se u srijedu vratio radnim obvezama u Saboru, gdje ga nije bilo od početka listopada, kada mu je potvrđena zaraza koronavirusom.

Predsjednik Sabora je u ime Sabora i svoje osobno oštro osudio napad u ponedjeljak ispred zgrade Vlade i govor mržnje i nesnošljivosti koji se pojavio na društvenim mrežama te svaki oblik nasilja u društvu.

Saborske zastupnike pozvao je da zajedno svakodnevno rade na suzbijanju mržnje, radikalizma i predrasuda koje mogu voditi nasilju.

"Pozivam vas da promičemo demokratsko društvo u duhu dijaloga, tolerancije i otvorenosti, koje počiva na međusobnom razumijevanju, uvažavanju razlika, jednakosti i poštivanju svakog čovjeka“, kazao je Jandroković.

Zahvalio je svim policijskim službenicima i djelatnicima osiguranja koji požrtvovano i predano rade svoj posao zbog sigurnosti svih građana.  

Hvala i građanima koji su prvi priskočili u pomoć ranjenom policajcu, rekao je Jandroković.

Komentara 1

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
11:58 14.10.2020.

Bravo Njonjo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije