Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor Milanoviću
Povratak na članak

Jandroković objasnio zašto je objavio svoju fotografiju u kupaćim gaćicama

Bio je to odgovor predsjedniku RH Zoranu Milanoviću, ali na, kako je rekao Jandroković, autoironičan način "kako se i inače često zeza na svom facebooku", no da je time poručio i da je "dosta verbalnog divljaštva, nasilništva i međusobnih uvreda"

Komentari 4

DU
Deleted user
16:11 14.05.2021.

Jel Jandroković ima problema sa seksom, jel ima problema u svojoj kući? Objavljivati obnažene fotografije dok si predsjednik Sabora je problematično!

VL
FA
fast23432423
16:31 14.05.2021.

zoka ih je propisno našamarao, ovi cmizdre, plaču, kmeče, odlaze pupovcu plakati i objavljuju gej golišave slike....

VL
RE
REYAM
16:28 14.05.2021.

Njonjo dobro pazi da njegove poruke kao što su "dosta je verbalnog divljaštva, nasilništva i međusobnih uvreda" niti slučajno ne bi imale kakve veze sa njegovim šefom. A niti miješanje Vlade u izbor predsjednice VS nije niti slučajno protiv pravila.

VL
IM
Immanuell
17:47 14.05.2021.

Predsjednik Sabora i predsjednik države se prepucavaju preko javnih medija koji je bio 'lepši kad je bil dečec..... I slikaju se u kupaćim gaćama....... jbt......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.