Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAZIVANJE IZVANREDNE SJEDNICE
Povratak na članak

Jandroković o Milanoviću: Ušao je u 'deal' sa slabom i nekreativnom oporbom

Budući da je predsjednik Republike predlagatelj, očekujem da će biti nazočan i obrazložiti svoje prijedloge na sjednici Hrvatskog sabora, naglasio je Jandroković

Komentari 4

FR
FranjoTT
08:45 20.07.2023.

Realno ako je pravosuđe kao jedan od stupova države blokirano onda je vrijeme za izvanredno stanje, ako pravna država ne funkcionira koji je smisao demokracije onda. Naime HDZ-u odgovara nesređeno stanje jer se kazeni postupci protiv njih privremeno zaustavljaju barem do izbora. Ja bih digao vojsku da uhiti cijelu Vladu zbog veleizdaje! Podrška Cresanima na obrani privatizacije plaže Lubenice!

VL
BR
Brankko
02:13 20.07.2023.

Nije nikakav "dil s oporbom", predsjednikov potez potez je kojim se želi rješavati ta dva problema. A zataškavanje i odgađanje rasvjetljavanja plinske afere zaista bi sakrilo premnogo tragova. Također, ljudi baš ne spominju "male kupce", sve se želi vrtjeti oko PPDa. I "mali kupci" ubrali su koji milijunčić. Ima ona srpska, iz vremena nevjerojatno korumpirane kraljevine Jugoslavije: ma šta dete zna šta je tona, vagon, što li: mislim da je sin predsjednika kraljevske vlade imao astronomsku dobit na "liferovanju" šećera koji je na neki način zdipio zloupotrebljavajući "državu". -- Poslije se to pretvorilo u nevin vic o malom lopovu djetetu, pa kako bi dijete odnijelo, to je sto kila. Ma što dijete zna što je sto kila.

VL
EB
Em-Be.123
05:30 21.07.2023.

U demokraciji je osnovno pravilo da se putem medija, udruga, oporbe, intelektualaca, a posebno predsjednika Republike koji je izabran većinom glasova hrvatskih građana, a ne mešetarenjem i političkom kupovinom, kritiziraju potezi vlasti, odnosno vladajuće partije. To je abeceda! Pa, kakvog smisla ima da se s pozicije vlasti kritizira oporba?! Oni ne povlače poteze koje na svojim leđima osjećaju građani, odnosno oni koji nisu privilegirani od strane vladajućih....A, možemo pitati s kim je Kradeze već desetljećima u dealu? Preostaje im jedino korupcija, lopuže, strani pljačkaši, dakle "stoka krupnog zuba", kako bi se izrazio Japa od Domovina...

VL
AN
ante7
08:11 20.07.2023.

Zašto sada predsjedniče kad se u Hrvatskoj sve manje krade. Borg milijardu i pol, INA manje od milijardu, HEP nekoliko stotina milijuna. Posljednjih dana su ministri samo koristili veze da ulete preko reda na sud i bolnicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.