Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ odgovara

Jandroković: "Kokot" i "mali piceki" podijelili fotelje u Holdingu

kosor, hdz, jandroković (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
01.10.2010.
u 11:51

Jandroković je još jednom ponovio kako je nezadovoljan radom uprave Holdinga.

- Izbor čelnika podružnica Zagrebačkog holdinga odvija se po "kukuriku modelu" koji podsjeća na model "šestorke", odnosno sporo i neefikasno odlučivanje koje rezultira trulim kompromisima. Prvi "kokot"  Milanović dobio je najviše,  a "mali piceki"  Čačić i Kosor pokljucali su ostale mrvice, rekao je Gordan Jandroković, predsjednik zagrebačkog HDZ-a, na današnjoj konferenciji za novinare.

Još je jednom ponovio kako je nezadovoljan radom uprave Holdinga i mišljenja je da bi Ivo Čović morao otići s mjesta čelnog čovjeka Holdinga.

Na naše pitanje ima li smisla davati takve ocjene u trenucima kada afere u kojima su glavni akteri članovi HDZ-a niču svakodnevno, Jandroković je rekao:

- Ako su naši članovi to radili, radili su prije. Mi očito kao stranka imamo grijehe, i to se vidi, no mi se borimo protiv toga, a Jadranka Kosor je predvodnica borbe protiv korupcije, dok SDP u Zagrebu radi ono što su neki naši radili prije, odnosno ponavljaju iste greške, zaključio je Jandroković.

Ključne riječi

Komentara 11

ZM
zmaj5
12:41 01.10.2010.

Samo se ti Jandrokoviću nemoj javljati.Tvoja stranka ste sve to doveli do savršenstva,vama nema premca u idućih 100 godina

X2
xychhr-200
13:16 01.10.2010.

Pozor, Pozor... javlja se KRADEZENJARA br...??? Tko zna da li je uopće moguće odrediti na kojem je mjestu na ljestvici pljačkaša i nesposobnjakovića ovaj gore... ta bagre naprosto ima previše.

VI
vidimškoj
12:12 01.10.2010.

pa šta čekate.Pošaljite Uskok ako misliš da ima nepravilnosti.Nemoj cvilit za tri godine kad se opljačka i kad bude kasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije