Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

JANAF-ova 7. međunarodna energetska konferencija „Nova energetska paradigma EU: Jesmo li spremni za promjene?“

Postrojenje JANAf-a na otoku Krku
Nel Pavletic/PIXSELL
16.04.2024.
u 14:04

Jadranski naftovod d.d. (JANAF) organizira 7. međunarodnu energetsku konferenciju pod nazivom „Nova energetska paradigma EU: Jesmo li spremni za promjene?“ u četvrtak, 18. travnja 2024. godine s početkom u 10.00 sati u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu.

Konferencija će okupiti vodeće europske naftne i energetske stručnjake te poslovne partnere JANAF-a kako bi razmijenili informacije i iskustava o trenutnim izazovima energetskog i naftnog tržišta te geopolitičkim, energetskim i klimatskim nužnostima ubrzanja provedbe EU politike sigurnosti opskrbe energijom, diverzifikacije izvora opskrbe energijom te ubrzanja zelene tranzicije koja uključuje povećanje stupnja energetske učinkovitosti i prijelaz na proizvodnju čiste energije iz obnovljivih izvora.

Na konferenciji će biti održane prezentacije o izazovima na europskom energetsko-naftnom tržištu i energetskoj tranziciji globalnih naftnih kompanija, a održat će se i panel na kojem će biti govora, između ostalog, o aktualnim dostignućima u primjeni europskog Zelenog plana i razvoju projekata obnovljivih izvora energije.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije