Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Jamnicu je strancima izručio Todorić, a ne Vlada

Hrvatska je voda otišla strancima od kojih je ni jedan domaći poduzetnik vjerojatno nikada više neće moći otkupiti

Komentari 5

Avatar anti_komunist
anti_komunist
13:12 09.05.2019.

a todoricu je koncesiju dala vlada.......koncesije nisu prenosive na novog vlasnika firme al vlada zdusno radi na tome da to promijeni .....

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
12:33 09.05.2019.

genijalno. a tko je jamnicu dao todoriću, ,,masoni,, ,,srbi,, ,,židovi,, ,,bin laden,, . i de mi to reci ,,uvaženi ekonomistu,, u kojoj to državi neka tvrtka nakon što propadne automatizmom zadržava koncesiju, mogu li tako i ja osnovat tvrtku,dobit koncesiju na npr.šume,tvrtku otjerat u stečaj i onda osnovati novu tvrtku i bez natječaja dobit tu istu koncesiju. u kojoj je to državi osim hrvatske i banana država moguće poslovati na taj način. ja kad napišem da se sva ekonomska pamet škegre,valentića i ,,apostola,, svodi na to kako potjerati narod kako bi onda ,,uspješni,, kupili imovinu za badava i preprodali strancima dobijem blokadu profila. nekada,kad i ako hrvatska bude slobodna o večernjem i njegovim novinarima će se pisati kao o der sturmeru i njegovim ,,novinarima.,, ne bi sva ova lopovština bila moguća bez ,,moralnih vertikala,, crkve,akademije,branitelja,novinara koji pušu u isti rog lopovštine i prjevare kao hdz-ovi ,,apostoli,,.

VL
PA
PainKiller
14:23 09.05.2019.

Hrvatska se trenutno nalazi na točki s koje nema povratka, trenutno je stanje neodrživo, a smjer kojim se Hrvatska kreče je izrazito loš.

VL
Avatar Bell940
Bell940
19:29 09.05.2019.

Koncesija promjenom vkasničke strukture nebi smjela biti prenosila!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.