Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCNJAVA U DALLASU

Zbog sina izrešetao policijsku postaju pa ga ubili snajperisti

Dallas
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.06.2015.
u 20:36

Boulware je više puta bio kazneno prijavljivan, između ostalog zbog napada na članove obitelji

Muškarac je danas izveo napad na policijsku postaju u Dallasu u SAD-u, pucajući i bacajući eksploziv, prenosi Reuters. Policija je rekla da je muškarac pronađen mrtav nakon što su ga upucali snajperisti nekoliko sati poslije napada.

Šef gradske policije David Brown rekao je da se vjeruje da je napadač, koji se u pregovorima s policijom predstavio kao James Boulware, djelovao sam, iz osobnog motiva, te da prema njihovim saznanjima nije povezan s nekom terorističkom skupinom. Brown je rekao da je napadač upucan kroz vjetrobran kombija parkiranog na parkiralištu restorana brze hrane oko 16 km južno od grada, gdje je muškarac pobjegao nakon napada. U cijelom događaju nije stradao nijedan policajac.

Dallas Morning News javio je da je napadač muškarac koji je krivio vlast zbog toga što je izgubio skrbništvo nad sinom. Reuters navodi kako je Boulware više puta bio kazneno prijavljivan, između ostalog zbog napada na članove obitelji.

>> Pucnjava u obiteljskoj kući: Ranjeni mladić sudjelovao u bizarnoj krađi autobusa

>> Fizički obračun i pucnjava u Bibinjama

Komentara 5

HE
hermet
21:22 13.06.2015.

"Brown je rekao da je napadač upucan kroz vjetrobran kombija parkiranog na parkiralištu restorana brze hrane oko 16 km južno od grada, gdje je muškarac pobjegao nakon napada." U prijevodu: upucan od strane snajperista dok je sjedio u kombiju na parkiralištu kroz vjetrobran. Je li mirno sjedio ili pucao na murju ako su ga tako upucali? Amerikanci...

KU
Kurciban
21:28 13.06.2015.

Da su ga ubili na licu mjest, to bi bilo opravdano. Kako su ga ubili 16km dalje dok je sjedio u kombiju onda je to čisti revanšizam i nisu puno bolji od njega. Sumnjam da bi ga tako odstrijelili da je pucao i bacao bombe po crnačkoj četvrti.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
22:45 13.06.2015.

Američka posla!! Poštovano uredništvo VL-a, može li bez te američanske folklorne baštine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije