Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće u Bundestagu
Povratak na članak

Jamajka ujedinjena samo protiv AfD-a

Zastupnicima je izgleda još uvijek najveći problem što je AfD uopće ušao u Bundestag

Komentari 5

TA
tarzan
09:38 25.10.2017.

Naorijed AfD rasturite te plaćenike koji su tu da bi sve tradicije uništili

VL
DU
Deleted user
09:51 25.10.2017.

Frauke Petry ima dobre sise.

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:37 25.10.2017.

U prevodui na hrvatski jezik, marionetama je najveci problem demokracija odnosno ono sto su Njemacki gradjani izabrali pa sada marionete zele ponistiti izbor njemackih gradjana ujedinjavanjem svih marioneta.

VL
MV
Mijat vrdoljak
08:47 25.10.2017.

Ovdje se iznose neistine i nepoznavanje zakona! U Njemačkoj je pravilo da prvu sjednicu parlamenta predsjeda najstariji zastupnik a predsjednika parlamenta daje najjači klub zastupnika i bira se kao prva točka dnevnog reda kada i preuzima dužnost od najstarijeg zastupnika. U praksi dobiva gotovo sve glasove parla mentarava sa izuzecima protestanti glasova. Ovdje je predstavnik AfD-a nastupio kao nepoznavalac zakona i običaja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.