Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpora za kandidaturu
Povratak na članak

Jakšić stao iza Kolara: SDP ima sjajne predispozicije, ali loše vodstvo

-  Željko Kolar, kao niti ja, nismo ljudi podjele, ne pripadamo nikakvim klanovima. Povezuje nas želja za okupljanjem. Želimo graditi povjerenje, poručuje Jakšić.

Komentari 5

Avatar Cornelius
Cornelius
15:40 25.08.2020.

Jel to bil kolar, zidar, tišljar ili šuster, SDP, čiji su članovi svojedobno glasovali PROTIV samostalne Hrvatske, ima sjajne predispozicije da definitivno nestane sa hrvatske političke scene. Bogu hvala.

VL
MZ
Marko_zg
12:22 25.08.2020.

SDP ima sjajne predispozicije, ali loše vodstvo, članstvo, politiku, kadrove, ideje, organizaciju i na kraju perspektivu.

VL
DU
Deleted user
16:20 25.08.2020.

Mišel neodoljivo sliči na Slobu.

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:24 25.08.2020.

Nego nitko ne spominje Bandića, koji se isto razišao s vodstvom kao i Peđa svojevremeno, a istinski je socijaldemokrat

VL
DU
Deleted user
21:09 25.08.2020.

Bil bi red da opet dojde neki pametan Zagorec, pod njima nam je bilo kak tak, ovi Slavonci, Dalmatinci, Primorci sve su raz..bali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.