Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kršenje prava žena
Povratak na članak

Jakovčić: Licemjerno je tražiti zaštitu žena u Pakistanu, a biti protiv Istanbulske u Hrvatskoj

U govoru Jakovčić je pozvao EU da reagira na aktivnosti ekstremnih konzervativnih snaga u Europi, pa tako i u Hrvatskoj, koje traže smanjivanje ljudskih i manjinskih prava i sloboda

Komentari 5

DU
Deleted user
13:20 06.07.2018.

Jakovčiću licemjerno je u 28 godina na vlasti pokrasti milijune hrvatskih kuna, kupovati tim novcem čitava sela po Istri, širiti talijanski iredentizam, mrziti zemlju koja te hrani te po svijetu lajati protiv nje. To je licemjerno.

VL
RI
rightside
13:55 06.07.2018.

ko prvo ovakvog licemjera svijet ne vida svaki dan,zna se i sve o tvojim lopovskim potezima a i onima koji nisu htjeli procesuirat tvoj kriminal, a to sta si se ti u zadnje vrijeme okrenuo istrazivanju zenskih ponasanja zenskih prava i slicnog govori samo jedno,,))))mora da jako zelis bit zena, na ovaj il onaj nacin..)))

VL
MA
maziko
13:40 06.07.2018.

Kako men ovaj covjek ide na onu stvar.

VL
AS
ante_slavonac
10:39 06.08.2018.

jako iritantna osoba,lopov,prevarant,petokolonaš,tipični poratni profiter,moralna nakaza,njegov stav nema nikakve političke težine

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.