Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO NAKON USKRSA?
Povratak na članak

Jaja na policama nikad jeftinija, 30 komada prodaje se za 20 kn

800 milijuna jaja godišnje se, prema nekim procjenama, proizvede u RH, od čega oko 150 mil. u neregistriranim proizvodnjama na selu

Komentari 3

VI
Vito
09:20 02.04.2021.

Ovo je rekvijem za ovog proizvođača. Naime, koliko je ovdje vidljivo članovi hdz - ovaca su javno i jasno "metnuli šapu" na ovog proizvođača. Očito previše zarađuje pa je "slamka spasa" vladi i vlasti.

VL
VI
Vito
09:18 02.04.2021.

Bi li takva jaja bila dobra za žbukanje fasade??? Naime svjetionik Veli Rat požbukan je s oko 1200.000 žumanjaka umješanih u žbuku 1849.g. još i danas nema nikakvih oštećenja na žbuki niti nakon 172. godine na vjetrometini mora i sunca. Dolazi do obnove zgrada porušenih u potresu pa bi žbuka s jajima dobro poslužila za kvalitetniju obnovu. Jaja bi iz takvog uzgoja dobro poslužila za žbuku. Domaća, od kokoši hranjene prirodnim zelenjem seoskog dvorišta i imanja kvalitetom stotinjak puta boljom bi lakše došla do kupaca.

VL
JA
jadnatikoza
09:12 02.04.2021.

Ma koga briga za ekonomiju i za iseljavanje naše djece. Dolaze izbori, dajte nam još Pupovca, Milanovića i Plenkovića pa onda može i usraša, partizana i veličanja Pavelića

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.