Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Jadransko-jonsko domoljublje: država naša, dugovi tuđi

Umjesto državnih obveznica, Grci novcem povučenim iz banaka kupuju automobile – fizičku vrijednost koju nadolazeći bankrot neće moći umanjiti ili konfiscirati

Komentari 2

Avatar Vrijeme
Vrijeme
08:50 15.05.2015.

Nista mi necemo vratiti, ni kune, dok god ne osudimo izdajnike koji su unistili zemlju. Zapamtite, ni jedne jedine kune mi necemo vratiti. Dugovi ce se samo gomilati i kamatama mnoziti.

VL
Avatar Vinko
Vinko
08:24 15.05.2015.

Kolumnist se pita: "Doživljavaju li hrvatski građanidržavu kao svoju državu i svoj dug. Ako doživljavaju moći će to iskazati poreznom disciplinom i materijalnim odricanjem-" Jest, a što je s javnim rasipnicima koji troše poreze koje plaćaju domoljubi ? Neka kolumnistnist odgovori na to pitanje !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.