Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jadranska magistrala proračunata je pista smrti, samo se na njoj štedjelo

26.01.2024. u 09:15

Nije to volja Božja, nego odluka inženjera. Veći radijusi zahtijevaju više iskopa i nasipa, koje radnička država nije mogla platiti, i zato su zavoji tako oštri i naslagani jedan na drugi.

Komentara 19

PA
pasodoble12
10:04 26.01.2024.

E pa novinaru, jadranska magistrala ipak nije pista, nego prometnica koja ima svoja ograničenja koja treba poštovati. Nisam siguran da na njoj ima više nesreća nego na nekoj modernoj autocesti. A kamikaze će uvjek naći način da sami sebi (a i drugima) načine zlo. Mogu skakati i sa visoke zgrade, a mi bi onda trebali tvrditi da zgrada nije u redu jer je previsoka.

DJ
DjD
10:44 26.01.2024.

U ovom trenutku, kad je rasterećena auto cestom- jadranska magistrala je najljepša prometnica u HR a i šire.

SK
SkvikiZg
10:24 26.01.2024.

Jadranska magistrala je jedna od najljepših cesti po kojima sam se vozil, no nije za balavurdiju koja ne može kontrolirati svoj mozak i za starčeke ko ja koji ne poznaju svoje sposobnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije