Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILE KAMERE

Jadranka Kosor predstavila knjigu. Došao i Milanović, zagrlio je pa otrčao na svoje obraćanje

Zagreb: Predstavljena knjiga Jadranke Kosor 'Kraljica'
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
06.07.2023.
u 22:16

Sat vremena prije obraćanja u Velikoj dvorani Novinarskog doma bivša premijerka predstavila je novu knjigu, a na predstavljaju je kratko nazočio i sam Milanović

Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor večeras je u Novinarskom domu predstavila svoju knjigu 'Kraljica - života ima i izvan politike'. Na predstavljaju je bio i predsjednik Zoran Milanović, a nakon što se pozdravio s premijerkom, doslovce je istrčao iz dvorane. 

Podsjetimo, Milanović se večeras putem televizijskog prijenosa obratio javnosti kako bi upozorio da ''HDZ priprema politički udar'' te da ima namjeru staviti pod kontrolu VSOA-u odabirom svog kandidata. Ovo obraćanje uslijedilo je nakon što je Plenković poručio kako neće održati nikakav sastanak s predsjednikom oko odabira novog kandidata dok se ''Milanović ne ispriča''.

Sat vremena prije obraćanja u Velikoj dvorani Novinarskog doma bivša premijerka predstavila je novu knjigu, a na predstavljaju je kratko nazočio i sam Milanović. Kako ne bi zakasnio na obraćanje koje je počelo u 20.05 sati, kamere RTL-a su Milanovića snimile kako trči iz dvorane. 

Pogledajte snimku.

 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 3

KL
Klarahrv
07:00 07.07.2023.

Da li je na promociju pozvan netko od obitelji Drobac?

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
07:12 07.07.2023.

Prava hrvatica Jadranka Kosor predstavila knjigu a došao i Zoka kao svoj na svome svojoj.

EJ
ejStef
10:49 07.07.2023.

He, he, svaki saveznik u borbi protiv vlade je dobro došao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije