Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neradni tjedan

Jadranka Kosor: Ništa nisam spojila. Dragi Lastane, je li to u redu?

Jadranka Kosor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
20.06.2015.
u 08:20

Iako se bivša premijerka pohvalila da sama ništa nije spojila, institucija u kojoj radi neće raditi cijeli drugi tjedan.

Dok je veliki broj građana kombinirao kako dva praznika u sljedećem tjednu pretvoriti u devet neradnih dana "u komadu", bivša premijerka i predsjednica HDZ-a, a sada nezavisna saborska zastupnica Jadranka Kosor, se na Twitteru pohvalila da "ništa nije spojila".

"Ništa nisam spojila ni sa čime pa ne putujem ni na more ni u planine. Dragi Lastane, je li to u redu?", napisala je u svom statusu saborska zastupnica.

Zastupnici se u klupe vraćaju 30. lipnja

No, iako se bivša premijerka pohvalila da sama ništa nije spojila, institucija u kojoj radi neće raditi cijeli drugi tjedan.

Saborski zastupnici se u klupe vraćaju tek 30. lipnja, kada prođe tjedan u kojem svi nešto žele spojiti kako bi manje bili na radnim mjestima.

>>Jadranka Kosor: Svi koji rade pritiske na medije krše Ustav RH

>>Jadranka Kosor objavila selfie s Vladimirom Šeksom: 'Za doviđenja!'

Komentara 13

ZO
zoom
09:23 20.06.2015.

jaco nebitna si, dosadna si

KL
Klarahrv
10:39 20.06.2015.

Zar ne ides kod dragog Ive? Rekla si kud Ivo tu i ja. Zena zeli paznju jos malo Kosorice pa ode ti ca.

MA
marionete
15:14 20.06.2015.

nestani zauvijek spoji nešto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije