Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićni posjet

Jadranka Kosor djeci u Gornjoj Bistri darovala igračke i pidžame

kosor (1)
Robert Anić/PIXSELL
26.12.2010.
u 18:45

Premijerka je zahvalila ravnatelju bolnice Željku Weissu i cijelom osoblju koji se nesebično skrbe o djeci.

Mališane koji su i ove božićne blagdane proveli u Specijalnoj bolnici za kronične bolesti Gornja Bistra posjetila je predsjednica Vlade Jadranka Kosor. Njih 106-ero, koliko ih je u bolnici, na dar su od premijerke dobili igračke i pidžame.

– Mislim da je najvažnije ponovno upozoriti da postoji ova bolnica, da postoje djeca koja trebaju doista more ljubavi i da je i ovo trenutak kad se moramo svi pribrati i reći da ih nećemo zaboraviti, što evo i činimo – poručila je J. Kosor.

Premijerka je zahvalila ravnatelju bolnice Željku Weissu i cijelom osoblju koji se nesebično skrbe o djeci.

– Najvažnija je trajna briga, jer na žalost o nekoj djeci više se ne skrbe roditelji. Posljednjih nekoliko godina uložili smo znatna sredstva i na tome nećemo stati. Vlada će nastojati svakodnevno unapređivati skrb o njima i o njihovoj budućnosti – poručila je J. Kosor.

S najvećim oduševljenjem predsjednicu Vlade dočekala je 26-godišnja Nina, njezina velika prijateljica, koja je od premijerke za ovaj Božić poželjela narukvicu. J. Kosor na želju se nije oglušila.

– Nema veće radosti od susreta s Ninom – rekla je J. Kosor.

Ključne riječi

Komentara 17

SA
sargu123
20:15 26.12.2010.

Kujetina odurna, skuplja simpatije na bolesnoj djeci ! Zbilja je ODVRATNA !

PI
Pippo9
19:28 26.12.2010.

Lijepa gesta premijerke jer je u ovo obiteljsko i blagdansko doba našla vremena da posjeti i razveseli ovu jadnu i bolesnu djecu

OB
-obrisani-
19:20 26.12.2010.

Oćel\'sad reagirat pravobraniteljka za zaštitu đece??? Ili se ovo ne smatra iskorištavanjem maloljetnika u promidžbene svrhe zločinačke partije...??? BLLLJJJJUUUVVVV, RRRRIIGGG, PPPOOOVVVVRRRAAAĆĆĆĆ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije