Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikola Grmoja:
Povratak na članak

'Ja bih volio da Škoro samostalno donosi svoje odluke, ali ti ljudi, taj krug oko njega...'

Upitan je li koaliranje s Mostom bila prepreka Škorinom Domovinskom pokretu za eventualnu suradnju s HDZ-om nakon izbora, Grmoja je kazao da su to rekli iz HDZ-a, a da njihove tvrdnje o Mostu kao nepouzdanom partneru, sada ponavlja i Škoro.

Komentari 14

IC
ICCO
17:11 17.05.2020.

Aspiracije MOSTa bolje rečeno Trianefantastikus svele su se na Božo-Nikola plus Bulj bi opet u Sabor, pusto mlaćenje slame još 4 god, uništa i zaništa. Omililo im se, kakav je njihov doprinos u protekle 4 god? Nula. Logikom Kolakušića i Sinčića, mazni mandat i mirna Bosna. Pročitani ste, nedorasli i plačljivi.

VL
DU
Deleted user
17:00 17.05.2020.

Dosta je bilo više vas Mostovaca , pa vi ni sami ne znate što hoćete samo populizam i ucjenjivanje a kad naletite na zid odmah vam je netko drugi kriv osim vas, a vi jedini pošteni na kugli zemaljskoj - prejadno , svi su vas prokužili da ste nebitni - od sad Sabor gledate samo na TV

VL
ST
stefj
17:13 17.05.2020.

Most nikada nije sam izlazio na izbore, već je to bio skup nezavisnih lista, pa se onda uvijek sve raspadalo nakon izbora. Također si je Most pripisivao i pobjede tih nezavisnih kandidata, tako da se pokazivao puno većim nego što stvarno je... Što se tiče Škore, normalno je da ne donosi sve odluke sam, već da ima ekipu oko sebe. Koliko je ta ekipa dobra i sposobne, ne znamo, vidjet ćemo tek za i nakon izbora... Za razliku od toga, od Mosta znamo što se može očekivati, zato mu i je potpora toliko niska... Ovi izbori ovisit će o tome koliko su ljudi zaluđeni koronom, koliko su razočarani Plenkovićem, koliko će Bero uspjeti okupiti lijeve patuljke, te kome će otići oni protestni glasovi koji su išli onima kojih više nema (Kolakušić, Živi zid, itd)... Ono što će biti interesantno jest kako će završiti HNS koji se raspao na hrpu stranaka i nezavisnih kandidata. Ta stranka ima nevjerojatan broj uhljebljenih, a toliko malo glasova...

VL
SU
sunce12345
14:57 18.05.2020.

Pola Mosta je bilo za Instanbulsku...tako da mi to nije spojivo sa pravom desnicom a spojivo je sa sadašnjim HDZ...

VL
Avatar jimi15
jimi15
17:30 17.05.2020.

samo naprijed casni i posteni mostovci.. Sad kad nam se pridruze Ivo Davor Stier, Ivan Penava, Nino Raspudic, Miro Kovac i jos neka zvucna imena, ima da se komunjare adezeofske raspamete... samo vjerodostojno..

VL
DU
Deleted user
16:38 17.05.2020.

Most je prvo odbio suradnju sa SDP-om, a sada i sa Škorom, tko preostaje? HDZ, oni rade za HDZ od prvog dana, dvaput su im podržavali vladu a planiraju i treći put, nadam se da su birači dovoljno pametni da vide da je Most ništa drugo nego produžena ruka HDZ-a.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.