Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojio još pet godina
Povratak na članak

Izvršna je vlast potpuno u rukama Erdoğana

Ovo su prvi izbori nakon prošlogodišnjeg referenduma u kojem su Turci tijesnom većinom glasovali za povećanje ovlasti predsjednika

Komentari 3

KR
Krotila
07:19 26.06.2018.

takav model izvršne vlasti,potreban je U Hrvatskoj,da se lopovi ne mogU sakriti iza demokracije

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:33 26.06.2018.

i što sad? izbori gotovi, ajmo čestitati, pozivati na suradnju... kao da je turskoj mili izbor merkelice u njemačkoj, al o tome na laje na sav glas. a zašto se na tursku gleda kao na neku zaostalu zemlju? imaju benzin skuplji nego kod nas, pa se ne bune baš, ne? drže do svoje kulture, koja je u islamskoj svijetu usko povezana sa vjerom. a zapad? do čega on drži? do prava opskurnih manjina, a prava većine sustavno smanjuje. europa, barem njen zapadni dio, nikako da shvati da su se vremena promijenila, da zapad nema odlučujući glas ni utjecaj na većinu događanja širom svijeta. da se europa može samo zatvoriti i postati logor. ako se otvori, izgubiti će identitet, kažu. pa koji identitet to ima europa?!

VL
KA
kamenjar0404
16:42 26.06.2018.

Samo da uzme svoje vekovne pokrajine Srbiju i Bosnu osim Hercegovine i Vojvodine !!!! Zato mu se i Vučić i Izetbegović klanjaju jer krv nije voda !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.