Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Internetsko sramoćenje
Povratak na članak

Izvrijeđao ga na Fejsu zbog pilića pa ga policija kazneno prijavila

U izvješću Policijske uprave sisačko-moslavačke o događajima u proteklom razdoblju prvi put zabilježen je i slučaj internetskog sramoćenja

Komentari 5

RJ
RjaNma
18:44 09.09.2014.

treba samo javnosti iznijeti istinu, ako je prevara to bi pravome proizvođaču trebala biti dovoljna sramota, a upozorenje drugima da ne kupuju od njega, pa bi mu to bila i izvjesna kazna.

VL
HR
hrxxx111
18:35 09.09.2014.

a prevara je ok ?

VL
Avatar tajar
tajar
21:39 09.09.2014.

Ovako ispada da je prijevara "poslovni običaj", a ako prevarantu uputiš "grube riječi" kazneno te progone.

VL
MU
Mućanin
09:19 10.09.2014.

Kad ti kriminalci a la Sanadera, Sabe ili Lovrić-Merzel kroje zakone u Saboru. Lopovluk po zakonu, on tebe po zakonu prevari a kad se žališ onda te još po zakonu tuži!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.