Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠLE SVE HITNE SLUŽBE

Drama u Splitu: Više srednjoškolaca žalilo se na mučninu, policija kaže da nema opasnosti za građane

Split: Policija ispred Obrtničke škole
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
05.06.2023.
u 17:22

Oko škole u Nodilovoj ulici nastala je velika gužva, došli su hitna, policija i vatrogasci

Malo prije 16 sati u Obrtničkoj školi u Splitu došlo je do izvanredne situacije zbog kojeg su na terenu sve hitne službe.

Dalmatinski portal piše daje oko škole u Nodilovoj ulici velika gužva, uz vatrogasce, policiju i hitnu pomoć, no da im nitko ne želi reći što se dogodilo. Zbunjeni su i uplašeni turisti koji su prolazili gradom.

- Samo su nam rekli da napustimo školu, nastala je panika, još ne znamo što se točno dogodilo, navodno je učenik bacio suzavac - otkrile su učenice koje su čekale pred školom.

VIDEO Vozač gradskog prijevoza se izgubio, putnici mu objašnjavali rutu na engleskom

- U 16 sati zaprimili smo dojavu iz Obrtničke škole u Splitu da u razredu više osoba ima mučninu. Na teren smo izašli s vatrogascima i hitnom pomoći, a pri dolasku nitko nije zatražio liječničku pomoć. Opasnosti za ostale građane nema - rekao je Jerko Kurevija, glasnogovornik PU splitsko-dalmatinske.

 

Komentara 1

BS
Berekin ST
18:12 05.06.2023.

Ako je neko dite iscipelarilo uciteljicu ili bacilo suzavac...ili izvadilo pistolj... prvo treba zvat ravnateljicu, normalno, ako nije zauzeta ili joj je marenda... ovdi ce opet neka uciteljica dobit otkaz jer je dite bacilo suzavac. Jer sta tu imsju radit hitna, policija, vatrogasci... to ce srozat uhled skole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije