Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nervoza na cesti

Izudarao ga lopatom jer mu je oduzeo prednost u prometu

\'27.12.2010., Gospodarska ulica, Varazdin, Stanovnici Gospodarske ulice zale se na gust promet i buku koju stvaraju kamioni Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
\'Marko Jurinec/PIXSELL\'
20.06.2011.
u 13:38

Nakon prepirke i vrijeđanja 56-godišnjak je izvadio lopatu iz svog vozila i udario 46-godišnjaka više puta po glavi i tijelu

Nervoza zbog problema u prometu kumovala je ove subote sukobu dvojice Puljana na Trgu 1. istarske brigade.

Naime, nakon što mu je 56-godišnjak u kružnom toku navodno oduzeo prednost prolaska na Trgu na mostu, izrevoltiran takvim ponašanjem 46-godišnjak je krenuo za njim do Trga 1. istarske brigade. Kad su izašli iz vozila, Puljani su se počeli prepirati, međusobno se vrijeđajući. U jednom trenutku 56-godišnjak je izvadio lopatu iz svog vozila i udario 46-godišnjaka više puta po glavi i tijelu.

Osim što je fizički napao sugrađanina, 56-godišnjak je lopatom udarao i po vozilu. Prvo je udario po stražnjim vratima na vozačevoj strani i razbilo staklo. Tom prilikom udarac je lopatom po dlanovima ruku dobila i 46-godišnjakova maloljetna kći koja je štitila lice, a potom je 56-godišnjak oštetio i krov vozila Opel Corsa pulskih registarskih oznaka.

U sukobu je 46-godišnjak lakše ozlijeđen, dok njegova kći nije zadobila ozljede, a protiv obojice sudionika slijede optužni prijedlozi, i to protiv 56-godišnjaka za drsko ponašanje, a protiv 46-godišnjaka za narušavanje javnog reda i mira. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 56-godišnjak počinio i kazneno djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari te protiv njega slijedi podnošenje posebnog izvješća ODO Pula redovnim putem.

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar Glina74
Glina74
21:16 21.06.2011.

neka mi neki stručnjak od ovih novinara obijasni gdije počima ulizavanje u guzicu a gdije počima drskost i koji to paragraf kažnjava drskos i kako da mi obijasni što je to drskost.

OB
-obrisani-
14:12 20.06.2011.

Lopata u autu dođe kao dopunska oprema a vidimo da je i korisna u raspravi

SB
sbb
20:57 20.06.2011.

Glavno je njima da onaj nasilni Thompson nece nikad zapjevat u areni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije