Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVETA Bezrazložno krvoproliće na benzinskoj postaji

Izudarali silnika s krvavim nožem

23.05.2009.
u 01:23

VARAŽDIN – Oko ponoći s petka na subotu u Ulici Miroslava Krleže kraj Inine benzinske postaje u Varaždinu, K. S. (52) iz Varaždina nožem je u prsište ubo 26-godišnjeg K. K. iz Naselja Roma u Strmcu Podravskom.

Kako doznajemo, na benzinskoj je postaji u tijeku bila primopredaja posla i K. K. čekao je pred vratima da se završi, pa da uđe i u trgovinu u sklopu benzinske crpke. Pridružio mu se K. S. koji je želio ući, no mlađi ga je muškarac upozorio da je zatvoreno i da mora pričekati dok ne završe s primopredajom posla. No, K. S. se očito naljutio što mu se K. K. uopće i obratio i započela je prepirka koja se pretvorila i u fizički sukob.

U jednom trenutku K. S. je izvadio nož i njime ubo mlađeg muškarca te mu nanio teške ozljede.

Počinitelj je potom krenuo do svog mopeda, a ranjeni K. K. još je uspio doći do obližnjeg casina u kojem je bilo njegovo društvo. Petorica njegovih kolega odmah su krenula do benzinske crpke te su još uspjeli zaustaviti napadača i baciti ga s mopeda, a potom su ga izudarali.

Sve je prekinuo dolazak policije koja ih je sve privela u PP Varaždin na kriminalističku obradu, a ozlijeđeni su odvezeni u varaždinsku bolnicu.

Ubodeni je muškarac, kako doznajemo, operiran i za sada mu je stanje stabilno. Napadač je prilično izgreben te je ostao na promatranju u bolnici.

Ostalo društvo oštećenog još je na kriminalističkoj obradi kako bi se ustanovili svi detalji o tom događaju. Kako se čini, protiv K. S.-a će najvjerojatnije biti podnesena kaznena prijava za pokušaj ubojstva, a protiv ostalih prijava zbog sudjelovanja u tučnjavi.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije