Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD
Povratak na članak

Izravni prijenos saslušanja za opoziv Trumpa najveći je TV show u Americi

Očekuje se da bi ispitivanje svjedoka u Zastupničkom domu moglo potrajati do kraja prosinca, a nakon toga slijedi glasanje koje će presuditi o opozivu. Kako demokrati, koji su proces i pokrenuli, imaju većinu u Zastupničkom domu, izrazito je visoka mogućnost da Trump bude opozvan.

Komentari 4

GE
genex
11:22 14.11.2019.

tzv.demokrati su teška karikatura.

VL
OO
oo8787
11:15 14.11.2019.

Puna podrška Donaldu Trumpu, MAGA/KAG 2020!

VL
OO
oo8787
11:16 14.11.2019.

Demokrati se boje izbora, znaju da u tom slučaju gube, zato i pokušavaju smijeniti Donalda Trumpa.

VL
DU
Deleted user
04:22 15.11.2019.

to je istina, najveci show i nista vise nego show, cia,fbi,nsa su najveci i najbolji represivni i spijunski servisi na kugli zemaljskoj a sad kad neki ljudu jos uvijek misle da je trump naprvio kazneno djelo a ovih tri organizacija koje su otvoreno protiv njega u zadnjih vise od tri godine nisu nista nasli da bi ga mogli smjeniti a bog zna da probaju i te kako probaju a kad tamo nista, da i nespominjem posebnu istragu mullera, zato "show must go on" jer su previse investirali, samo polako i oni pucaju po savovima u zadnje vrijeme neki demokrati cak predlazu da trump prizna nesto malo pa da mu umjesto impeachment uzmu malo ovlasti i tako ga kazne jer i sami vide da tamo nema nista posebno a najvjerojatnije ce odugovlaciti do izbora pa ga malo jos bolje ocrniti i mozda demokrati pobjede ali neznam zasto govore da ga hoce smjeniti kad to najvjerojatnije nije istina, ako je on tako los i ako ga smjene doci ce novi republikanac koji ce biti bolji od trumpa sto znaci da demokrati imaju jos manje sanse na izborima naime ako nisu mogli pobjediti trumpa koji je los kako ce onda pobjediti drugog koji ce po default biti bolji od njega, hm

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.