Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pada F-16
Povratak na članak

Izraelski zračni udari na Siriju najjači od 1982.

Lovac F-16 jet pogođen je u akciji do koje je došlo nakon što je iranski dron ušao u izraelski zračni prostor, kažu Izraelci

Komentari 24

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
21:53 10.02.2018.

Svi se imaju pravo branit. Izrael se obranio rušeći dron, potom masovno napada avionima, raketama i topništvom. Po meni se Sirija treba pozvat na pravo samoobrane.

VL
Avatar superhik74
superhik74
01:44 11.02.2018.

Ha, ha, ha...drzite me da se ne potucem Klasika, puno lajanja, kada se ne moze gristi. Dobili su po piksi nakon vise od 100 "izleta" u Sirijski zracni prostor s ciljem zracne podrske teroristima (niti slucajno se to ne moze nazvati krsenje suvereniteta) pa sada bauljaju o navodnoj osveti. Neka malo arlaukaju, smiriti ce se.

VL
OP
opančar
21:36 10.02.2018.

masoni sretni, nek se židovi i arapi unište između sebe, a onda oni cionisti stupaju na scenu, samo neznam kak će to proći jer moraju uništiti rusiju, kinu i indiju

VL
SE
Sejo
11:40 11.02.2018.

Opet Izrael.gdje god se oni pojave samo rat i smrt

VL
DU
Deleted user
06:22 11.02.2018.

Neki klinac se je igrao dronom , snimao filmić za svoje gušte i nehotice ušao u zračni prostor susjeda , a susjed reagira šalje nekoliko aviona od kojih se je jedan od starosti zapalio . Razljučen gubitkom kante koju je namjeravao prodati nekoj maloj zemljici tamo na širokom balkanu optuži djetetove roditelje i u ime prava na osvetu poduzme sve da ih nauči pameti da se njegovo ne smije dirati. Opasan susjed , ako još uz sve to tvrdi da želi mir 🤔

VL
SD
sdpesticid
22:22 10.02.2018.

oops, na jednom bojnom polju rusi, sirijci ( asad ), protivnici asada ( sirijci ), pkk ( kurdi ), ameri, iranci, izraelci, turci.. ako tu ne grune uskoro ww3 neće dugo. zaboravio sam isil i srodne im barbare te još gomilu frakcija sa svih strana.

VL
SF
Sv Franjo
00:11 11.02.2018.

Izrael se brani iz Sirije.Takođe se Hrvatska treba braniti iz Srbije.

VL
BL
bluesbob
08:48 11.02.2018.

Kakvi su to piloti koje sruši dron? Još jedna židovska podvala i laž i ne gobore koliko je puta Sirija napadana iz Izraela.

VL
GV
golub Vaso
23:59 10.02.2018.

izraelski fasizam nema granica

VL
TO
Toni70
10:31 11.02.2018.

Ovo što se radi u Siriji je super vjerujem pomoći će Putinu da shvati svu jačinu taktiku podlost snagu upornost taktiku njegovih neprijatelja u Siriji o okruženju.. Vjerivatno postaje svjestan atomskih i hidrogenskih nikada dosta i nikada ne smije statiije stati posustati u izgradnji i raspoređivanju na stotine sistema i satelita te sistem mrtve ruke efikasno višestruko instalirati . Da ne bude Rusija ponvo veći pušač nego Staljingrad bez mogućeg odgovora .Svijeni su dobro sada nije Njemačka samo neprijatelj nego atomske sile-đije , Amerika Francuska Engleska Turska Izrael ,nego još veliki i broj drugih koji nisu direktno javno atomske sile sli imaju zakopane raketice sa pravim glavama kod prijatelja i to masa kao u priči.. Ako se ne u saveze sa KInom dobro i ne stvore ravnotežu sa tehnologijom i obrambenim sustavom Puši ona je za garantiran Atomski rat . Jer vidimo ovi svi ratovi ne donose konačna ili bilo kakva trajna riješena i uvijek ista priča. Ovako atomskim se na kraju vidi tko je tu a koga više nema za sva vremena ako se posao dobro obavi . Dotuku neki manji dio preživjeli !!!

VL
AA
aabbcc
12:15 11.02.2018.

Izrael im uvijek dodje kao zadnja sansa da u regiji ne zavlada mir.

VL
TO
Toni70
10:02 11.02.2018.

Izraelski zračni udari na Siriju najjači od 1982... Kad naša eskadrila dođe te letimo i iz-udaramo Sloveniju tako dali će svijet ono malo napusti zračni udari ili Agresija rat UNO skače Savjet kad malo iz-udaramo i Srbiju ? Ili Kao Kao to nazivaju Ameri kampanja !!! Sada su podvalili dobro Ameri Rusima oni ne će ali zato Izraelci mogu di mile volje da rastu raju Putinovog štićenika putem Turske Izraela pa i samih Amerikanaca . Pa neka Naivčine Ruske gledaju ili neka oni to rješavaju sada ali ne smiju nikoga da diraju tko pravi sranje jer je to demokratski čin udaraj po Siriji !!! Tko vjeruje da je atomski rat daleko smo neka vjeruje . Netko će se jako iznenaditi kako može doći do zabune . Rusi su se ukakali jako Neznanju da su ameri specijalisti za dobro skuhati juhu i dodavati uvijek nove začine na američke načine na teren a Putina Siriju silno prozivati optuživati i za upotrebu otrova na vlastiti narod"Ne izrod.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
06:30 11.02.2018.

Trebalo je izvuc bradatog Simona Abu Hamzu ,kakav iranski dron .U te prica ni majmun vise ne vjeruje.

VL
Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
21:55 10.02.2018.

Kakve drone jel netko sliku video ? Od zrakoplova ima slike, ali sve medije pisu kao uvjek, siromasnji izraeljci oped napadnuti i to od iranskih drona ! Normalno na taj napad moraju s F-15 siriju napasti!??

VL
LE
lendon
00:31 11.02.2018.

Opancaru sto se ti sekiras za rusiju kinu I indiju. Oni su opkoljeni of Amerike. Nemogu oni ni glavu izviriti.

VL
IV
Ivan50
21:13 10.02.2018.

Ni Putin nije sigiran kako bi prpso sa Izraelom.pa malo povlaci rucnu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.