Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
washington

Izraelski premijer Netanyahu Obami: Iran mora biti zaustavljen!

Lakersi slave
06.03.2012.
u 10:58

Benjamin Netanyahu kaže da nisu donijeli odluku o napadu na iranska nuklearna postrojenja, no tu mogućnost nije isključio

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu upozorio je da se Iran mora zaustaviti prije nego što počne proizvoditi nuklearnog oružja nakon što se u Washingtonu sastao s američkim predsjednikom Barackom Obamom, javlja Reuters.

– Moramo reagirati i spriječiti Iran da proizvede nuklearno oružje. Imamo sve opcije na stolu i zatvorenost definitivno nije jedna od opcija. Izrael neće dopustiti da oni koji priželjkuju naše uništenje imaju mogućnost taj cilj i postići. Nuklearno naoružan Iran mora biti zaustavljen – kazao je izraelski premijer.

Netanyahu je u ponedjeljak uvjeravao Obamu da Izrael nije donio odluku o napadu na iranska nuklearna postrojenja. No izraelski premijer nije isključio mogućnost napada.

– Dragi moji prijatelji, mi duboko poštujemo suradnju između naše dvije države, ali kad se radi o preživljavanju Izraelaca, moramo sami biti gospodari svoje sudbine – rekao je Netanyahu.

S druge strane, iranski dužnosnici tvrde da nuklearni program ima samo mirovnu svrhu.

Komentara 135

OB
-obrisani-
13:13 06.03.2012.

Fascinantan je taj spoj nasih crnokosuljasa, Rusa, Kineza i Irana. To ja nikad necu skuziti, ali eto, vidi se da i to moze. Cudne neke morbidne misli.

NI
nidzo
14:44 06.03.2012.

Nego dje su ovi hrvati... jel ste culi za promociju L500 niste hteli dodjete nam cestitate??

CH
chiko
08:20 07.03.2012.

A zašto Izraelci misle da oni smiju imati atomske bombe, a netko drugi ne smije? S tim što ih Izrael već dugo ima, a za Iran (isto kao i za Irak) ništa nije dokazano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije