Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapadna obala:
Povratak na članak

Izraelska vojska ubila trojicu Palestinaca u dvama odvojenim napadima

Novi val nasilja izbio je jer su Palestinci ogorčeni prekidom mirovnih pregovora 2014., širenjem židovskih nasilja na okupiranoj zemlji koju Palestinci smatraju dijelom svoje buduće države, projektom koji je prekinut zajedno s mirovnim pregovorima.

Komentari 6

Avatar superhik74
superhik74
14:06 14.03.2016.

Okupatorske trupe drze zapadnu obalu Palestine i istocni Jeruzalem okupiranu punih 49 godina i svakodnevno ubijaju nenaoruzane Palestince, istovremeno jednaki broj godina drze okupiranu Sirijsku Golansku visoravan koju su cak anektirali 1981 godine, medjutim njima taj tzv. "demokratski zapad" ne samo da nije uveo sankcije nego ih cak naoruzava I financijski pomaze u zlocinima I krsenju medjunarodnog prava. O ilegalnom nuklearnom program ne treba uopce trositi rjeci. Dvolicnost i licemjerje tzv. "zapada" nema granica.

VL
ZI
zimerman
18:00 14.03.2016.

Kad muslimani Imaju svojih 50 drzava , valjda I izabranI narod Ima pravo na jednu I jedinu malu zidovsku drzavu u kojoj zivili 20% muslimana .Sa druge strane nebi bilo lose napomenuti da ne postoje zidovi u muslimanskim drzavama svivi su pobijeni ili protijerani

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.