Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Izrael može Gazu sravniti sa zemljom i protjerati sve stanovnike, ali ni to ne jamči uništenje Hamasa

10.11.2023. u 11:33

Činjenica da se toliko Izraelaca protivi kopnenoj invaziji potvrđuje da i oni postaju svjesni da vojno rješenje ne donosi mir

Komentara 9

Avatar Hazl113
Hazl113
12:59 10.11.2023.

To sigurno jamči uništenje Hamasa u Gazi. Samo nisam siguran koja bi arapska zemlja dozvolila tu teroristilku organizaciju u svojem dvorištu. Čak za njih nema mjesta ni u Siriji ni u Libanonu, jer tamo je Hezbolah, a oni bi ih prvi istrijebili, ili pak uvukli u svoje odore. Da, ovako izgleda smiješno, ali nama šanse da bi oni dozvolili Hamas u svojoj blizini. U Egiptu i Jordanu ne bi dugo trajali. Dakle Hamas je ovim što su napravili iskopao sam sebi svoju raku.

Avatar Gotcha1
Gotcha1
14:19 10.11.2023.

Prica sa Hamasom ce zavrsiti kao i Al Qaida i IS prica. klaonica u Siriji i Iraku(Aleppo,Mosul itd) je dala polovican rezultat. Oslabljen,naoko beznacajan,IS ipak postoji i ruje u arapskim zemljama. Al Qaida gmize opet iz rupa krvlju nadrobljene Afrike.Takve 'pokrete' je nemoguce istrijebiti dok u glavi naroda vlada slijepa vjera. Europa je sa katolicizmom prosla slican proces (inkvizicija) od 12og stoljeca pa tamo negdje do Napoleonskih ratova. Ganjanje i spaljivanje heretika je bila europska svakodnevnica. Zajednicko inkviziciji i novoj garnituri poput Hamasa je da tu nema neke selekcije(sve su to heretici).Onda su se dimili svi koji su bili neka opasnost za katolicku crkvu.,danas je za islam krivovjernik svako tko nije pobornik islama i taj ne vrijedi vise od metka ili ostrog noza.razlika je jedino u tome da je crkva u tim dark centurys glasno urala 'na lomacu'.'rezi mu grlo',to se danas ne kaze glasno,nesmije se,da se ostatak svijeta nedaj Boze,ne uskomesa,ali doci ce i to. Pitanje timinga.

PA
pasodoble12
12:13 22.11.2023.

Ispade da je Hamas toliko dobra Izraelska i Američka tvorevina da je čak prevazišla očekuvanja i svojih autora. Zanimljivo je da su USA do sada stvorile povelik broj vrhunskih svjetskih terorističkih organizacija na neizmjerno zadovoljstvo cjelokupne svjetske populacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije