Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA ICJ-A

Izrael mora spriječiti genocid, ali ne i zaustaviti rat u Gazi

27.01.2024.
u 11:15

Neprovođenje naredbe dovelo bi izraelske vlasti pod dodatan pritisak, ali i one zemlje koje bezuvjetno podržavaju izraelsku operaciju u Gazi

Ključne riječi

Komentara 2

LU
luftbrenzzer
16:45 27.01.2024.

Zlodjelo koje je već izvršeno ne može se spriječiti. Genocid je to pred očima cijelog svijeta za koji suglasnos osim SAD ne daje nitko više. Zar su svi ostali slijepi? Ili su zlih namjera spram nevinog Izraela? No još se jednom potvrđuje činjenica da se na ovom svijetu uvažava isključivo sila.

EV
evoba
14:19 27.01.2024.

Sud koji počinitelju genocida savjetuje da učini sve u svojoj moći da ne vrši genocid, a žrtvama genocida da moraju vratiti izbjeglice u gostima genocidnom okupatoru od kojeg su pobjegli da ih ne likvidira, se ne može prihvatiti kao nepristran. Stoga, iako su njegove odluke samo savjetodavne, a ne i nalogodavne, predstavlja poraz morala i sramotu čovječanstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije