Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVIJESTILA SIRIJSKA VOJSKA
Povratak na članak

Izrael izvršio napad na području južnog predgrađa Damaska

U priopćenju sirijske vojske navodi se da je Izrael izvršio napad s Golanske visoravni te se ističe i da je učinjena samo materijalna šteta.

Komentari 6

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
10:12 25.11.2020.

Izraelci teroristi?

VL
SJ
Sve je uzalud
17:13 27.11.2020.

....stigao Biden....krvi do koljena....

VL
CR
Crikveniva
16:50 25.11.2020.

I opet ništa Izrael unatoč okupaciji Golanske visoravni ima i veće apetite možda misle doći do Turske. Svijet blagonaklono gleda razaranja koja vrši Izrael na cijelom Bliskom Istoku bez ikakve reakcije kao u pojasu Gaze i Na Zapadnoj obali Jordana. Tome nema kraja.

VL
SI
sisavac
08:19 25.11.2020.

izrael je siriju napao sa sirijskog dijela golana, kojeg su okupirali. treba malo točnije pisati. izrael se igra vatrom već jako jako dugo. zašto međunarodna zajednica izrael ne naziva okupatorom na tuđoj zemlji, dijelu sirijskog državnog teritorija? ome mozak ispirete pričama o nepromjenjivosti granica? to postoji samo kad vama nešto smeta, al na primjeru kosova vidimo da to ide sasvim normalno. krim je druga priča, a, sastavni dio ukrajine i tu referendum nema ništa, onaj isti alat koji un predviđa i koji je u potpunosti odrađen po pravilima. izrale će se kad tad maknuti sa golana, i sa sirijom sklopiti neki sporazum. nadati se da će zauvijek vojnom snagom to moći držati pod okupacijom je smiješno. arapske zemlje, čija elita ovisi o americi, se malo približavaju izraelu, svjesne da će uskoro iran moći slobodnije djelovati. zamislite, s arabija i ostale zaljevske monarhije nemaju nikakvih demokratskih sloboda, rigidne kraljevine gdje zbog vela ideš u zatvor, al neke slobodnije zemlje su pod sankcijama. licemjerju nema kraja. sva sreća pa se europa puni islamskim elementima. svijet se promijenio, samo to neki trebaju priznati.

VL
FA
fajlpz
09:18 25.11.2020.

Nestalo slika?Ista sliha za amandman i za Izrael.Bravo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.