Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet nemiri
Povratak na članak

Izrael bombardirao luku u Gazi

Očevidci su rekli da su dva broda znatno oštećena u bombardiranju i da su Hamasove sigurnosne snage spriječile novinare da dođu na mjesto događaja

Komentari 22

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:37 28.04.2018.

Što kaze židovska zajednica u Hrvatskoj na ovaj masakr? Što kaže Zurof? Nešto se svi ušutili.

VL
KO
kordunmoj75
15:44 28.04.2018.

I dalje se vrsi fasisticko-teroristicka okupacija jedne nekad priznate medjunarodne drazve,ovi fasiti nemilosrdno iz zrka ubijaju civili,bez trunka osude madjunarodne zajednice,UN.amerike,ma bravo za "civilizacijsku demokraciju".

VL
MX
Mister X
15:55 28.04.2018.

,Izrael bombardirao luku u Gazi kad mu dojadi da bombardira po Siriji Assada i sveznike Putina (nsvjestan da mu nitko ništa ne smije! ) ima još uvjek naše avione eskadrilu . A zašto nebi tko mu brani ovi dolje sae sa pračkama nisu baš uspiješni u odbrani od demokratskog Izraela junačine ... Konačno Izrael zna za koga radi UNO stalno financira malo love u Gazi jer su humani kao anđeli Onda namignu Izraelu on polupa sve i evo love jer se dokaže da su miljarde uložili i da sad opet moraju ponovo izgrađivati jadne Palestince . Kada bi Uskok poslali tamo zatvotili bi pola ili svu mafiju !!!! Nije to moje to sm čuo od pametnijih i nemogu da im ne vjerujem . Dokazat nemogu ali dali je netko to opvrgao tu igru ?

VL
KA
KaraMarko
09:03 28.04.2018.

Izrael pravi primer demokracije...

VL
Avatar Marenggo
Marenggo
11:16 28.04.2018.

Doći će jednog dana kraj i najvećoj terorističkoj državi na ovom planetu Izraelu... Ja mu maksimalno dajem 50 godina života...

VL
ZA
Zapadnjak
10:28 28.04.2018.

nisu gađane nasumicne kuce ili zgrade, gađana je luka; luke inace sluze za prihvat i skladistenje robe, tako da treba pitati teroriste hamasa sta su to tamo zaprimili/drzali; prilicno sam siguran da Izrael nije gađao bombone ili cokolade...

VL
Avatar drenter977
drenter977
11:01 28.04.2018.

Tako se radi, sa teroristima hamasa, hezbollaha i sličnim ološem nema pregovora

VL
NE
Nepokolebljiv
11:28 28.04.2018.

Izraelci nikako nauciti kako dobiti podrsku rusofila i mrzitelja Zidova! Trebaju nauciti "precizno" bombardiranje po Putinovom - Assadovom standardu, u nebo poslati 200-tinjak nevinih i nitko nece prigovarati. Ili im niti to nece biti dobro (mrziteljima).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.