Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može i po narudžbi

Izrađuju glazbene instrumente u obliku golih ženskih tijela

instrument
Foto: VL
27.02.2016.
u 08:00

Mnogi se žale kako su violine, gitare i kontrabasi napravljeni u obliku ženskih aktova neprimjereni i u najmanju ruku neukusni, no Gernert se s njima ne slaže naglašavajući kako, otkad ih je stavio u prodaju, narudžbe za “gole” instrumente iz dana u dan rastu

Iako Manfred Gernert, vlasnik malog pogona u kojem se izrađuju glazbeni instrumenti u njemačkom Würzburgu, kaže da su glazbala baš poput ženskog tijela o kojem treba učiti, voljeti ga i lijepo svirati, nisu svi oduševljeni njegovim najnovijim dizajnom glazbenih instrumenata koji su izrađeni u obliku golih ženskih tijela. Mnogi se žale kako su violine, gitare i kontrabasi napravljeni u obliku ženskih aktova neprimjereni i u najmanju ruku neukusni, no Gernert se s njima ne slaže naglašavajući kako, otkad ih je stavio u prodaju, narudžbe za “gole” instrumente iz dana u dan rastu.

Sve više ljudi, kaže, donosi fotografije svojih supruga i djevojaka, prema kojima izrađuje jedinstvene instrumente. Na pitanje zašto nije izradio instrumente koji će biti u obliku muškog golog tijela Manfred kaže kako takvih upita dosad nije bilo.

Komentara 3

GI
Gips
09:58 27.02.2016.

Kad počnu radit od muških tijela, napravit će frulu. Ta bi dobro prošla u populaciji ženskih muzičara, a nebi bio ni mali broj muških koji bi voljeli zasvirati na tom instrumentu

MA
markovicmario80
10:28 27.02.2016.

moj Luka i ti sviras kurcu

QT
qt
17:59 28.02.2016.

Jednostavno rečeno...odvratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije