Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska

Između bračne sreće i ljubavi prema Erdoganu odabrao posljednje

Prime Minister Ahmet Davutoglu (2nd L) chats with Chief of Staff General Hulusi Akar (L) as President Tayyip Erdogan (2nd R) looks on during a funeral ceremony for Army officer Seckin Cil in Ankara, Turkey, February 18, 2016. Army officer Cil was killed d
Foto: Reuters/PIXSELL
23.02.2016.
u 11:55

Ona je podnijela zahtjev za razvod.

Birajući između bračne sreće i ljubavi prema Recepu Tayyipu Erdoganu njegov odani sugrađanin izabrao je posljednje i prijavio policiji suprugu zbog vrijeđanja turskog predsjednika, prenose u utorak turski mediji. 

U Turskoj se sve češće događa da se sudski progone osobe zbog vrijeđanja političara a neki su osuđeni i na zatvorske kazne.

Prema listu Yeni Safark muškarac identificiran kao Ali D. snimao je svoju ženu dok je u njihovu domu vrijeđala Erdogana nakon što bi ga vidjela na televiziji i zaprijetio joj je da će snimku predati policiji ako ne prestane vrijeđati turskog predsjednika.

 Čini se da je supruga ostala nepokolebana prijetnjama pa je odnio snimku u policiju.

 Ona je podnijela zahtjev za razvod.

>> ‘Nismo napali Ankaru, to je povod za invaziju na Siriju’

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije