Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU S GRLIĆEM RADMANOM
Povratak na članak

'Izjave iz Srbije govore da se još 
nisu spremni suočiti s prošlošću i Miloševićevim režimom'

S ministrom vanjskih poslova o stanju u EU, odnosima sa susjedima, E. Mađarević...

Komentari 18

CR
CroAx
13:15 31.08.2019.

Zamislite da su Goebbels i Ribbentrop preživjeli Drugi svjetski rat, došli ponovo na vlast u Njemačkoj, i da se od njih očekivalo da osude režim u kojemu su sudjelovali. Zvuči nemoguće? E, pa, jednako je nemoguće da to urade i Vučić i Dačić - Goebbels u Ribbentrop Miloševićeva režima.

VL
CO
coolman
13:13 31.08.2019.

Maramica i kravata nisu usklađeni! :) :)

VL
PR
prajdali100
13:17 31.08.2019.

Gospodine ministre !!! Prema svima, a posebno prema susjedima, moramo pokazati da imamo stav,da imamo kičmu, da imamo integritet.Po čemu Srbija i ovakva BiH zavrjeđuju da ih se gura u EU !!!!? Zašto im ići na ruku ? Vučiću, Dačiću, Komšiću i ostalim tipovima koji otvoreno idu protiv Hrvatske treba otvoreno dati do znanja kako stoje stvari ! Ma kakvo proširenje !!!!!

VL
DU
Deleted user
13:44 31.08.2019.

Univerzalna jurisdikcija?to treba biti uz nestale glavna stvar da Srbija ne uđe u EU.Očito neki nisu svjesni ukoliko Srbija uđe u EU a ući će kad tad možda već i 2025.Svi koje je tadašnji vojni sud JNA optužio za pobunu biti će na optuženičkoj klupi.Odnosi se pogotovo na Vukovar i okolicu jer tad če se morati postupati po EU uhidbenom nalogu.Blokada Srbije do povlačenja jurisdikcije za tzv ratne zločine i dok ne otvore arhive JNA da se pronađu nestali hrvatski branitelji i civili

VL
Avatar tkozna
tkozna
13:47 31.08.2019.

Više se bave onim što Srbi pišu. Radi izbora. Bolje dignite mirovine i plače nemože se živjeti.

VL
ST
stefj
13:48 31.08.2019.

Eh, da diplomacija nije služila uglavnom za uhljebljivanje, nego da su se ljudi birali prema sposobnostima, možda bi čovjek i imao povjerenja u te strukture. No, ovako, kada i tamo vlada negativna selekcija i nepotizam, nema neke velike nade u bolje sutra... Pogledajte npr. kada je Pusić vladala diplomacijom. Otvoreni su neki konzulati isključivo zato da se u njih smjeste podobni, a diplomacija je uglavnom djelovala za unutrašnje potrebe... Npr. potpuno besmislen konzulat u Donjecku, pa ona smiješna lista iz Pariza protiv Hasanbegovića, pa plaćeni članci u Washington Postu ili Timesu. I ova Mađarević je iz tih vremena... A što sad, budući da uhljebi vladaju u državi i određuju gospodarski smjer, zašto bi netko očekivao da je u diplomaciji drugačije. I tamo je uhljebistan...

VL
TR
tramontana
14:04 31.08.2019.

Oće li se roditi koji političar, a da nije iz Hlebina.

VL
CH
che99
14:02 31.08.2019.

Sta kaze tata na sve ovo.. moze li se jos nesto bagatelno privatizirati, prisvojiti?

VL
DU
Deleted user
13:53 31.08.2019.

Čemu služi onaj"E" u skraćenici MVEP, koliko nas to košta i kad će se ukinuti? Nijedna druga članica EU nema taj dodatak samo Hrvatska!?

VL
Avatar Forest Trump
Forest Trump
13:35 31.08.2019.

Nekako mi odudara od diplomatskog stila i elegancije . Više vuče npr. na poslovođu u kafileriji !!!!

VL
DO
doremifas
13:23 31.08.2019.

Sto on (osim osobne pljacke) radi u hrvatskoj politici kadj bolje vodi srpsku politiku nego hrvatsku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.