Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teže ozlijeđen

Izgubio nadzor nad vozilom pa izazvao sudar u Mlinama

crikveni;ka hitna, hitna (1)
Goran Kovacic/PIXSELL
31.12.2012.
u 09:40

Sudar je izazvao 52-godišnjak koji je, krećući se u smjeru zapada, na izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom, prešao u suprotan trak te udario u vozilo

Jedna je osoba teže, a druga lakše ozlijeđena u sudaru koji se u nedjelju oko 16.20 sati dogodio u Mlinama pokraj Dubrovnika, javlja tamošnja policija. Sudar je izazvao 52-godišnjak koji je, krećući se u smjeru zapada, na izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom, prešao u suprotan trak te udario u vozilo kojim je upravljao 62-godišnjak.

52-godišnjak je teže ozlijeđen, a nakon pružanja liječničke pomoći oba muškarca zadržana su na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

>>U frontalnom sudaru poginuo muškarac, tri žene ozlijeđene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije