Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
makarska

Izgubio na ruletu pa prijetio i ukrao 20.000 eura

rulet (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
31.08.2012.
u 16:15

Iduće jutro, A.V , otprije poznat policiji po narušavanju javnog reda i mira te prijetnje jednom ugostitelju, sam se pojavio u policiji

Četrdesetogodišnji A. V., otprije poznat policiji po narušavanju javnog reda i mira te prijetnji jednom ugostitelju, kazneno je prijavljen zbog razbojništva u Casinu Royale u Makarskoj koje je počinio u noći na utorak, pišu 24 sata.

Izgubivši 40.000 eura na ruletu u kasinu jednog makarskog hotela, počeo je vikati kako je stol za rulet namješten. Zatim je napao voditeljicu kasina, prijetio joj da će je ustrijeliti pištoljem koji nije imao kod sebe te joj uzeo 20.000 eura. Nakon što je napustio kasino, za njim je krenula policija, a čitav događaj snimile su nadzorne kamere.

Iduće jutro A. V. se sam prijavio policiji. Nakon saslušanja u Državnom odvjetništvu i podizanja kaznene prijave, pušten je da se brani sa slobode.

Ključne riječi

Komentara 8

BE
belimo
18:55 31.08.2012.

Ako je izgubio na pravome ruletu onda je hazarder i vjerojatno vrti veliku lovu a ako je izgubio na elektronskom onda je budala jer su do sada svi skužili da je to čista namještaljka.

TO
tomtomtom600
17:13 31.08.2012.

Nemate pojma. Postotak uzimanja kuće na ruletu je 2.7 %. To im je dovoljno jer je igra brza i u konačnici se dosta novca ulaže. Malo po malo većini igrača uzmu cijeli kapital za igru. Nema potrebe za varanjem, dovoljna je glupost i neupućenost igrača.

BR
branko61
16:36 31.08.2012.

Pa naravno da je rulet namješten, kao i svaki elektronski uređaj koji služi za kockanje. On se namjesti tako da od 100% uplaćenog novca isplati 20-25% igračima (možda griješim u postotku, ali to je tu negdje). Ako igrači uplate npr. 1000€ onda rulet podijeli oko četvrtine uplaćenog (250 €), a ostalo ide vlasniku ruleta. Na kraju uvijek ima da netko nešto dobije, ali većina ostavi lovu, pogotovo ako igra predugo i ne zna stati na vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije