Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA INVESTICIJA
Povratak na članak

Izgradnja druge cijevi tunela kroz Učku: Pogledajte kako napreduju radovi

"Novi val poskupljenja utječe na radove, mnogi su infrastrukturni projekti dovedeni u pitanje jer je u vrijeme ugovaranja i predaja ponuda bila jedna cijena, a sada je ona znatno veća. Vlada je stoga po pitanju poremećaja cijena na tržištu dala mogućnost da se naručitelji radova i izvođači u zakonskoj proceduri uz posredstvo revizija o tome dogovore", naglasio je Butković.

Komentari 1

Avatar Mudlin
Mudlin
14:42 12.07.2022.

Postoji pravac Varaždin-Koprivnica-Virovitica-Osijek... po kojem DNEVNO prođe više vozila nego će kroz taj tunel prolaziti kroz šest mjeseci. Ali na toj Podravskoj magistrali, najobičnijoj cesti koja prolazi kroz sela i gradove, ova država nije u stanju napraviti ni pješačke staze, djeca idu u školu po cesti kojom tutnje kamioni, i do 20 TISUĆA na dan... Izgradnja autoceste na tom pravcu nije u planu sljedećih sto godina. Jer naravno, svi vladajući imaju gene "s one strane Velebita", ko šljivi Podravce, Prigorce, Slavonce... Rješenje je da se sjever Hrvatske naprosto izdvoji iz takve "Hrvatske" kojom vladaju dalmatinci, ercegofci... i samo nas poznaju kad trebamo dati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.