Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Izgorio jer je htio oteti HDZ-u monopol na hrvatstvo

SDP u četvrt stoljeća nije stvorio jačeg fajtera od Milanovića.

Komentari 3

Avatar abakus
abakus
20:30 13.09.2016.

Smiješno. Sada će se za Milanovićem vući priča kako je izgubio izbore zbog tobožnjeg desničarenja, a zaboravit će se kakvu je sve štetu nanio Hrvatskoj za 4 godine svoga mandata. Nabrojat ću samo ponešto: Uveo je riječnik krčme kao legitiman u javni govor, izazvao neviđenu podjelu u društvu ("mi ili oni"!) jer je jedino u takvom društvu imao alibi za sve ono što nije napravio u gospodarstvu kao i za sve katastrofalne poteze njegove vlade. Ukinuo je državni inspektorat, njegov pulen Jovanović uništio je nepovratno visoko školstvo i znanost u Hrvatskoj, njegov pulen Jokić zamalo je uspio uništiti osnovno i srednje školstvo, ozakonio pljačku države i zdravih firmi kroz predtsečajne nagodbe i uništio velik broj tih zdravih, malih firmi zahvaljujući tome, pokrenuo egzodus mladih i obrazovanih ljudi iz Hrvatske, nije učinio ništa za demografsku obnovu zemlje, okružio se političkim ulizicama i istovremeno nesposobnjakovićima... itd., itd. Zbog toga je izgubio izbore, a ne zbog par izjava. I neka ih je izgubio, zajedno sa svojom strankom koja mu je sve to dopustila.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.