Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beaković o Komadini

'Izdao je županiju, koalicijske partnere, najbliže suradnike...'

dinko beakovic,portal (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
09.05.2013.
u 16:36

Poručujem Komadini - ja ne bježim od odgovornosti, kao što je on pobjegao iz županije, a potom iz ministarstva, izjavio je danas Beaković

Izjava Dinka Beakovića, kandidata za primorsko-goranskog župana koalicije HDZ-HSS-HSP AS da je Zlatku Komadini županija bila premala, a ministarstvo preveliko, budući da ga je napustio kada je vidio da se gore mora mnogo raditi i tako izdao županiju vrlo je brzo stigao Komadinin odgovor da je Beakoviću PGS bio premalen, a HDZ prevelik.

- To je neistina. Kako je to meni HDZ premalen kada su me kandidirali za župana Primorsko-goranske županije? Ja sam tu tešku odgovornost prihvatio, nisam pobjegao. Poručujem Komadini - ja ne bježim od odgovornosti, kao što je on pobjegao iz županije, a potom iz ministarstva - izjavio je danas Beaković istakavši kako svoje bivše stranačke kolege nije prozivao niti blatio, a PGS-u je vratio vijećnički mandat.

- Nevjerojatno je kako se Komadina usuđuje govoriti o izdaji. Došao je u poziciju da kao ministar napokon nešto učini za Primorsko-goransku županiju, mogao je dovršiti riječki prometni pravac Rijeka - Žuta Lokva. I što je učinio, otišao iz ministarstva. i sad bi se vratio u županiju kao da se ništa nije dogodilo - rekao je Beaković te nastavio nizati kako je Komadina izdao i PGS, potencijalne koalicijske partnere s kojima je bio u pregovoru. Kada su odlučili podržati drugog kandidata, Amira Muzura, Komadina ih je javno prozvao za lešinarenje, kazao je Beaković. Među izdanima vidi i sadašnjeg Komadininog nasljednika.

- Izdao je i jednog od svojih najbližih suradnika, Vidoja Vujića. Jedino vrijeme u posljednjih osam godina kada se u ovoj županiji nešto radilo, bilo je u doba Vidoja Vujića. Gdje je sad? Nema ga niti na jednoj listi. Nije zadovoljio kriterije nereda Zlatka Komadine, pa nije zaslužio sudjelovati na županijskoj listi. Komadina je izdao i sve one vrijedne županijske djelatnike, koji su zbog njegova načina rada ispali jednaki njemu, te su prozivani za nerad. U vrijeme Vidoja Vujića imali smo priliku vidjeti kako županija može funkcionirati - bio je oštar Beaković.

>>Zoran Milanović u Pazinu podržao Sandija Blagonića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije