Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆA KAZNA ZATVORA DO 5 GODINA
Povratak na članak

Izborno povjerenstvo BiH tužilo Dodika: Članicu SIP-a nazvao 'srpskom fukarom'

Kaznena prijava podnesena je zbog izjava u kojima je Dodik u dva navrata vrijeđao članicu SIP-a Vanju Bjelicu Prutina

Komentari 3

IJ
I ja tebi
19:55 28.01.2021.

Dodig je pogriješio nije samo ona fukara već su svi u sip-p bih fukate lopovi i nesposobnjakovići koje Bakir bira i mjenja kako mu odgovara.

VL
Avatar Zmija
Zmija
23:11 30.01.2021.

Dodik je takav! Ocekivali ste nesto drugo od njega? Pa takav je njegov nacin komuniciranja, isti kao i onih koji su ga izabrali! Nista novo u BiH!

VL
Avatar dobry
dobry
20:36 28.01.2021.

Ovaj je "odlepio" skroz. Bliži mu se kraj i u svome ludilu udara glavom naslijepo, gdje stigne. Dnevno u prosjeku taj opljačka 50 tisućaE od svojih Srba u genociditetu. Kada bude morao bježati, nema više kuda, jer i u Rusiju više ne smije (ikona). Ostaje mu jedini izbor-uže oko vrata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.