Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U SVIJETU
Povratak na članak

Trudnice u Sloveniji se mogu udati u pandemiji kao 'hitni' slučaj

"Vjenčanje iz nužde je ono koje se odobri kako konzervativnu baku kroz koji mjesec ne bi trebalo uvjeravati da je rođeno dijete nedonošče", odgovorio je ministar unutarnjih poslova Aleš Hojs na pitanje kolege u kojim će se slučajevima dopustit "nužno" vjenčanje

Komentari 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:59 15.11.2020.

Trudnice u Sloveniji se mogu udati u pandemiji kao 'hitni' slučaj, domoljubne nesretnice u Hrvatskoj se mogu udati u balkanskoj mizeriji kao 'hitni' slučaj ili nalik mnogima pobjeći i naći spašenje i egzistenciju u Irskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.