Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Izbjegao sudar pa se 'popeo' na parking

Vozač crvenog osobnog automobila preletio je preko pješačkog prijelaza i vozilom se popeo na uzvisinu pored parkirališta trgovačkog centra.

Komentari 2

Avatar sebastian
sebastian
08:24 20.09.2009.

Treba policija svaki dan pogotovo po gradovima praviti permanentno alkoholne probe i nabijati velike kazne, tako svaki automobilist ima tremu kad se sjedne u auto,dali ce biti kontrola ili ne,za par godina ce se promjeniti misljene i svaki ce se bojati sjesti pijan u automobil. Pokraj te profilakse koja se treba na puno mjesta raditi, eto radnih mjesta i drzava puni racun.

VL
Avatar Ivica6
Ivica6
11:34 20.09.2009.

Policija očito nije osposobljena održavati red u prometu po gradovima. Pa svaki dan po Zagrebu gledam vozače skutera kako se provlače između vozila pored policajaca koji to prihvaćaju kao normalnu prometnu stvar. Da ne govorim o neredima kada se stvore prometni čepovi pa se vozi bez obzira u kojoj se traci nalaziš. Pa iako je propisan obavezan smijer, vozi se kako trenutno odgovara. Uz loše projektirana i obilježena razkrižja, satalne radove na ulicama u vrijeme najvećih gužvi... Iako mislim da i vozači rade gluposti, velik broj njih te gluposti napravi iziritiran lošom prometnom organizacijom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.