Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bonhomme Richard
Povratak na članak

Izbio požar na brodu američke ratne mornarice, dvadesetak ljudi završilo u bolnici

Bonhomme Richard pseudonim je Benjamina Franklina koji je pod njime objavio, između ostalog, "Almanah sirotog Richarda".

Komentari 5

KU
kurcobolja
14:05 13.07.2020.

Nigdje ne mogu pronaći vijesti kako su Turci popušili dobru pljugu u Libiji.

VL
DU
Deleted user
14:24 13.07.2020.

rod američke ratne mornarice usidren u pomorskoj bazi .....Jesi ti novinaru ikad vidjeo USIREN brod jer ovaj je definitivno vezan za rivu ili ti po vasem vlaskom obalu.

VL
SI
sisavac
10:26 13.07.2020.

a što bi bilo da se brod zabušio u neki tanker, neki trgovački brod? sad bi već potonuo. moćna trgovačka flota je uvijek jača i od najjače pomorske sile.

VL
HO
homophob
22:13 13.07.2020.

Ovo je tehnicko cudo od broda! Ameri ih imaju 8. Uloga mu je u utrobi broda ponijeti tri 50 metarska desantna broda ili kombinaciju od do 10 manjih desantnih brodova za iskrcavanje marinaca na kopno a brod je ujedno i mali nosac aviona i borbenih helikoptera. Regularno naoruzanje su 6 F35 i kombinaciju od 6 teskih teretnih 6 teskih borbenih i 4 jurisna borbena helikoptera. Takoder 12 Osprey letilica. Ako je potrebno da sluzi samo kao nosac aviona onda moze ponijeti 20 F35. Prevozi do 1650 marinaca za desant na kopno. Ukratko vojno cudo tehnike ocito najmocnije vojne i ekonomske sile svijeta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.