Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALITIČARI O SDP-u

Izbačeni čekaju konačni obračun, a tada se vraćaju u SDP: 'Grbin će morati otići'

11.10.2021.
u 10:19

Novu stranku 18 socijaldemokrata neće osnivati, smatraju politički analitičari

Komentara 16

ZO
zoranos
10:27 11.10.2021.

Jedno pitanje:"Što Grbin radi drugačije od predhodnika Bernardića?" Dakle potpuno isti obrazac ponašanja i obračuna sa neistomišljenicima! Dajte zamislite da ovaj danjašnji SDP dođe na vlast koja bi to tolerancija bila prema ljudima koji se ne uklapaju i njihove svjetonazore i koji imaju neke drugačije vizije! SDP je postao ekstremna lijevica vrlo rigidnih pogleda i nikakve tolerancije. To nije više SDP koji je bio za vrijeme Račana, pa čak je i Milanović veliki demokrata u odnosu na SDP unatrag 8 godina! Ovakav SDP dok got ima podršku preko 10% u RH je stranka opasnih namjera. Ovaj SDP provodi ŠERIJAT, a to u RH nisu provodili niti Pravaši Keleminca i ostalih ekstremista sa desnice!

AD
adminka
10:41 11.10.2021.

Dugi, ne da nije vođa, nego je antipatičan.

MI
Milas
11:07 11.10.2021.

Hvalili su se da su stranka u kojoj se moze imati i drugacije misljenje, ha, ha a tek kad Grbin veli da je SDPu tu da brine o boljem zivotu hrvatskih gradjana - meni od ganuca krenu suze na oci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?