Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasno planinarenje

Iza ove fotografije krije se tragična priča. Majka djevojke: Sljedeći dan smo je izgubili

Grand Canyon
14.07.2016.
u 21:25

Dan kasnije Burns je tijekom planinarenja pala s litice, a njezino tijelo je pronađeno na stijeni oko 120 metara ispod vidikovca s kojeg je pala.

35-godišnja Amerikanka Coleen Burns noć prije svoje smrti na Instagram je stavila fotografiju koja ju pokazuje kako sjedi na rubu kanjona i gleda prekrasan krajolik. 

Dan kasnije Burns je tijekom planinarenja pala s litice, a njezino tijelo je pronađeno na stijeni oko 120 metara ispod vidikovca s kojeg je pala. Njezina majka kazala je američkom Peopleu da je fotografiju svoje kćeri vidjela noć prije nesreće na Instagramu. 

- Vidjela sam fotografiju na kojoj gleda prema kanjonu dan prije njezine smrti. Nije mi bilo ugodno gledati fotografiju jer se bojim visine i strahovala sam za nju - kazala je majka Catherine Burns te dodala kako je morala odmah ugasiti kompjuter jer ju je fotografija "izbezumila". 

- Sljedeći dan smo je izgubili - kazala je neutješna majka koja je sa svojom kćeri zadnji puta razgovarala na dan kada je sa dva prijatelja otišla na svoju "veliku avanturu" u Grand Canyon.

- Zadnje što mi je rekla bilo je: Mama, ja sam uvjerena da u životu želim putovati i vidjeti svijet - kazala je Catherine i dodala da je bila ponosna na kćer nakon toga razgovora.

>>Bešćutni turisti izvukli morskog psa na plažu kako bi se slikali s njim

Komentara 3

Avatar think pink
think pink
09:54 15.07.2016.

"Mama, ja sam uvjerena da u životu želim putovati i vidjeti svijet" - stvarno originalno!!! tko bi samo pomislio da mladi ljudi žele putovati??? krajnje neobično.

TO
tommybahama
04:04 15.07.2016.

A gdje je bio andjeo cuvar?!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije