Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
leš
Povratak na članak

Iza Klisa ubili mlađeg muškarca sa dva hica iz vatrenog oružja u glavu

Tijelo mlađeg muškarca ostavljeno je na vrlo nepristupačnom i neprohodnom putu, na mjestu udaljenom oko 150 metara od glavne ceste koji vodi prema Muću.

Komentari 7

OB
-obrisani-
22:31 06.12.2010.

Iz vlade su se kleli da u Hrvatskoj nema mafijaša, hehe.

VL
YE
yesterday
22:38 06.12.2010.

U Hrvatskoj nema mafije, kunem se! - rece premijer udarivsi luparom o stol.

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
23:20 06.12.2010.

Moraju govoriti da nema mafije,da bi sebe zaštitili,a oni su ti mafijaši.

VL
OB
-obrisani-
06:25 07.12.2010.

Hrvatska je sigurna zemlja

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:38 07.12.2010.

zar netko misl ida će hajduk na ovakav način postati prvak? nije čudo da se cijela dalmacija buni... oni su ostali na hajdučiji, razbojništvu. split je kao i kerum, sirov, prljav, brutalan. nije to inat, ne... to je zaostalost, onaa teška, provincijalnost. policija nema muda protiv kriminalaca. suci su slizani sa dilerima, šercerima, ubojicama. nije lako policiji u takvim uvjetima ,pa se prilagodila. ja bih njima prinudnu upravu, razmjestio ih po slavoniji, zagorju. a one policajce na pol godine tu doveo, i udri. sve dok je riječ o navijačkom nasilju, ovo društvo je uvijek nalazilo pravdanje. pa to su srpsko-hrvatski sukobi, navijački.. kad se prelilo na sukob zagreb-split, onda se potencirala vječna netrpeljivost sjevera i juga. koja, btw. nikad nije bila. kad su se počeli tući međusobno, onda su se navijačke udruge ogradile od njih. ali samo od onih koji su uhvaćeni. činjenica je da dalmacija nikad nije toliko kaskala za ostatkom hrvatske. nikad nije tolko ni sisala ostatak hrvatske. nikad nije imala više direktora u zagrebačkim poduzećima. nikad više dalamtinaca na studiju u zagrebu, nikad ih više nije ostajalo poslije studija u zagrebu. a zašto? zašto taj dalmatincima omrznuti zagreb nudi više i daje ljepšu životnu perspektivu? ako sami dalmatinci biraju zagreb prije nego split, onda mora nešto biti tamo dolje, primitivno, nisko. a to moraju riješiti oni dolje. riješiti među sobom. ne samo čerupati turiste.

VL
OB
-obrisani-
10:46 07.12.2010.

nekakav Svaka ti čat, bravo majstore, potpisujem ali od prve do zadnje, stvarno si rekao istinu!!!! Pa nije bez veze auto put izgrađen samo do karlovca a ostatak je namjerno izostavljen. Sada imamo te auto puteve po kojima divljaju titi opasni vozači s juga, budaletine, džubrad i smradovi. Droga i primitivci samo brže dolaze u Zagreb. I zato predlažem, ODCIJEPIMO SE OD NJIH! Neka si uzmu slobodno i more i otoke i obalu i brodogradnju (koju će sami financirat!): To nisu Hrvati nikada ni bili, to su Dalmatinci i evo im njihove Dalmacije.... Nosite se u sto rodnih mjesta skupa sa njom i svojom nadbiskupijom!

VL
VO
Vorosmart
10:57 07.12.2010.

nekakav Da li bi se moglo reći:došli divlji i potjerali pitome?Naime,za više gradova na području ex SFRJ se govori kako su se poseljačili. Da se ne bi pridošlice uvrijedile,ne mislim da se promjena dogodila isključivo migracijom.Velike promjene su se događale iznutra,u smislu da su mnogi ljudi sa margine najednom postajali gradska ili državna krema.Politička,gospodarska,kriminalna,kao rezultat negativne kadrovske selekcije,preferiranja podobnih nauštrb sposobnih,sprege politike i kriminala. Tipični primjeri:Džebino \'\'preoravanje\'\' travnjaka na Zrinjevcu i nasrtaj Tutinih \'\'gorila\'\' na odvjetnika Budaka u Sheratonu(?).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.