Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Iza javne riječi stoji osobna i društvena odgovornost, pa i kaznena

storyeditor/2024-01-29/PXL_050522_93313005.jpg
Igor Soban/PIXSELL
30.01.2024. u 09:50

Nakon smrti mlade liječnice koja je prošlog tjedna bila izložena napadima u jednoj “privatnoj” FB grupi njezini kolege traže zaštitu

Komentara 1

NI
nikola1975
10:25 30.01.2024.

Sve ovo pada u vodu kada imamo pravomoćnu presudu po kojoj je novinarka iznosila laži ali to nije kleveta jer ona to nije namjerno radila. Prema meni sama novinarka se trebala boriti protiv ovakve presude jer bi ona trebala rezultiratii s trenutnim otkazom novinarki. Zašto? Pa osnovni posao novinara je provjeriti informacije prije njihove objave. Ali ipak smo mi u RH gdje je nekima (koji baštine privilegije još iz diktature proleterijata, a u stvari obične diktature) dopušteno sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije