Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gornje prekrižje

Vidoševićevu suprugu policija nakon izlaska iz kuće zaustavila i pretražila

Ina Vidošević
Foto: Željko Lukunić/PIXELL
1/19
15.11.2013.
u 21:09

Inu Vidošević pred kućom je u automobilu čekao odvjetnik Dražen Delač pa se pretpostavlja da su se uputili put Remetinca

Istražitelji su i danas proveli dan pregledavajući kuću Nadana Vidoševića, uhićenog bivšeg šefa HGK. Kao što smo već pisali, Vidošević je u kući na Gornjem Prekrižju imao poveću zbirku umjetnina, za koju se smatra da je najveća privatna kolekcija umjetnina u zemlji.

Sve te slike, skulpture i amfore trebaju se popisati prije nego što budu pohranjene u depou Muzeja suvremene umjetnosti. U međuvremenu iz Vidoševićeve kuće jučer je izneseno nešto što je bilo zamotano u pamučne bale, a po obliku vjerojatno je riječ o nekakvim skulpturama.

Nakon što su istražitelji to ukrcali u kombi, vozilo je napustilo imanje. Malo nakon njihova odlaska iz kuće je izašla i Vidoševićeva supruga Ina. Pred kućom ju je u automobilu čekao odvjetnik Dražen Delač, no nakon samo tridesetak metara, automobil u kojem su bili zaustavila je policija. Zatražili su ih osobne dokumente te su tražili da im Ina Vidošević pokaže što ima u vrećicama.

Nakon kratkog pregleda, policija ih je pustila da prođu, a pretpostavlja se da su otišli u Remetinec, koji je Vidoševićeva adresa od prije dva dana. S obzirom na to da mu je određen istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, Vidošević će u Remetincu boraviti najmanje mjesec dana. Sumnjiči se ga da je osmislio izvlačenje 35 milijuna kuna iz HGK.

Osim njega, za tu rabotu još se sumnjiče Zdenka Peternel i Josipa Mladinov, koje su u pritvoru, te Davor Komerički i Igor Premilovac koji se brane sa slobode.

>> Pred Vidoševićevim kućama policija i fotoreporteri

>> Prije 2 tjedna 
Vidošević kupio vilu od nogometaša M. Bilića

Komentara 24

MA
malamlak
15:50 15.11.2013.

o kakvoj ljepoti govorite, frajer je totalno degutantan iako ima pravilne crte lica, čim zine, onaj njegov trud da ostavi utisak, ona lažna samouvjerenost, da je uistinu bio samouvjeren ne bi trebala lova i moć a koje su uvijek proteze slabih muškaraca. meni je ona njegova mater još gora od njega, jer podržavla ga je u pljački, nezamislivo mi je da bih ja pristala imoivnu mog sina staviti na sebe kako bih mu pomogla zamesti kriminalne tragove. U javnost je procurila sva jad i bijeda obitelji vidošević a tako vješto skrivana iza umjetnina, love i lažnog ugleda.

GE
Georgina56
14:37 15.11.2013.

a sada na novi zadatak KRAS,Lepi Cane je i tamo bio,a gdje on hoda za njim ostaje trag trulezi.i gle cuda imao je i tamo desnu ruku,opet zena .Zene su ocito padale na njegovu ljepotu i bez puno razmisljanja radile sve sto je od njih trazio.npr.bezobrazni lukavac se nigdje nije potpisao ucinile su to one sretne da za fatalnog Caneta mogu nesto uciniti

Avatar Finanz
Finanz
13:39 15.11.2013.

Koliko li je jos onih koji su radili iste ili slicne lopovluke,a jos im uvijek ruka pravde nije za vratom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije