Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donji desinec

Iz tračnica iskliznuo jedan teretni vagon, nema ozlijeđenih

vlak  (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/8
12.05.2012.
u 12:37

Teretni vlak sa 26 vagona prevozio je drvenu građu. Željeznički promet je u prekidu

Između kolodvora Zdenčina i Jastrebarsko oko 11 sati iz tračnica je iskliznuo jedan teretni vagon, izvijestili su iz HŽ-a. U nesreći nije bilo ozlijeđenih, a više detalja oko nesreće bit će poznato nakon očevida. Doznajemo da je teretni vlak sa 26 vagona prevozio drvenu građu.

Željeznički promet je u prekidu, a iz HŽ-a su priopćili kako će se putnici u lokalnim vlakovima prevoziti autobusima između kolodvora Zdenčina i Jastrebarsko, a putnici u daljinskim vlakovima autobusima između Zagreb Glavnog kolodvora i kolodvora Karlovac.

Putnici koji putuju od Zagreba prema Splitu i obrnuto u vlakovima koji iz Zagreba kreću u 14.04 sati , odnosno iz Splita u 14.41 sati prevozit će se autobusima na Zagreb – Knin – Zagreb. Zbog supstitucije autobusima moguća su kašnjenja putničkih vlakova, dodali su iz HŽ-a.

 

Ključne riječi

Komentara 8

ZZ
zztt
15:02 12.05.2012.

ja radim u firmi koja se treba baviti REDOVNIM ODRŽAVANJEM PRUGE i koja je kčer firma HŽ-a,ali neradimo gotovo pa ništa,kao nema novaca za održavanje,a ima za plače menađerima i radnicima koji nebi ni trebali raditi a imaju velika primanja,zašto niko neispita ljude koji odlučuju kako se treba održavati pruga pa da vide da oni uopče neznaju raditi taj posao več im je samo bitno da imaju velika primanja,ja dobivam plaču svaki mjesec,manje više uredno,a HŽ nam neda da radimo i zato pruge i propadaju,dajte nam da radimo punim kapacitetom i neče tu trebati nikakva velika ulaganja,naprotiv smanjit čete deficit i to upola....ali uvijek se gledalo da logika stvari nema nikakve logige a znamo i zašto...Ma samo neka oni imaju plače po dva soma eura a mi čemo na burzu

EX
excell
17:54 12.05.2012.

mora da je pregledač vlakova bio pod utjecajem opijata kad je pustio neispravan vagon u promet....

JA
james49
14:04 12.05.2012.

Opet neprijatelj Hrvatskog naroda djeluje po prugama. Valjda Ilija Gromovnik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije